Atgal

„Grinda“ kviečia jaunuosius VGTU talentus

2018 03 15

Kovo 15 d. Vilniaus Gedimino technikos universitetas (VGTU) visus studentus pakvietė į didžiausią Vilniuje Karjeros dienų kontaktų mugę. Tai – vienas iš „Karjeros dienų 2018“ renginių, kuriame taip pat dalyvavo ir UAB „Grinda“.
 
„Esame atsinaujinanti ir sparčiai besikeičianti gamybinė įmonė, todėl VGTU karjeros dienos yra puiki galimybė pristatyti savo veiklą, susipažinti su būsimais praktikantais ir darbuotojais“, - pasakoja Kęstutis Vaicekiūtis, UAB „Grinda“ direktorius.
 
„Pagal savo veiklos pobūdį „Grinda“ gali pasiūlyti darbą itin plačiam jaunųjų specialistų ratui – nuo A iki Z, nuo aplinkos apsaugos inžinerijos iki verslo vadybos specialistų. VGTU absolventai visada išsiskiria pragmatiniu inžineriniu mąstymu, todėl „Grinda“ daugeliui studentų gali būti tas darbdavys, kuris leis jiems išreikšti savo kūrybiškumą ir ugdyti profesines kompetencijas,“ – teigia K. Vaicekiūtis.
 
VGTU studentai ypač domėjosi gamybinės praktikos, darbo vasarą ar studijų metu galimybėmis. Bendrovės „Grinda“ darbuotojai dalijosi savo patirtimi ir įspūdžiais apie darbą įmonėje.
 
Po kontaktų mugės jau suplanuoti keli VGTU studentų vizitai į įmonę. Norinčius aplankyti įmonę ir iš arčiau susipažinti su jos darbu, kviečiame registruotis [email protected].