Atgal

Mero padėkos – už darbus Vilniui ir vilniečiams

2019 04 05

Vilniaus meras Remigijus Šimašius dvylikai „Grinda“ darbuotojų, įteikė padėkos raštus ir padėkojo už operatyvią, rūpestingą pagalbą miestiečiams ir idėjas Vilniui.

„Visi nuveikti darbai įdomūs ir džiugina, kai į juos įdedi širdies ir į viską žiūri žymiai plačiau – ne vien kaip į darbą. Jūs, atlikdami kasdienius darbus, padarėte daugiau, negu Jums priklausė, ir tai labai prasminga ir džiugu. Linkiu, kad toks žmonių pasitikėjimas ir galimybės sparčiai keisti savo miesto gyvenimą visada įprasmintų jūsų kasdienius darbus,“ – sakė meras R. Šimašius.

Statinių techninės priežiūros ir administravimo paslaugų skyriaus darbininkui Alvydui Artimavičiui dėkoja vilnietė Redita Survilaitė. „Kuomet išgirstu, kad kas nors peikia lietuvius už jų šaltumą, nedraugiškumą ar išskirtinį talentą būti abejingu svetimo nelaimei, tai puolu draskytis, kad taip nėra, kad mes šaunuoliai, kad degančiu kaimyno stogu tikrai nesidžiaugiam. O bet tačiau – vakar stogas degė man. Santechninė avarija. Santechnikų darbo rezultatas – joks: atvažiavo ir nieko nepadarė. Nu, bet avarinės bachūrai jau buvo kietesni: sako, pas jus nėra priėjimo prie vamzdžių ir jus užpilinėja iš viršaus, tai varom pas kaimynus paprašyti, kad kelias valandas visai neleistų vandens ir leistų pažiūrėti, gal iš jų butų pavyks pravalyti vamzdžius. Kartu perėjom per tris aukštus. „Grindos“ avarinės darbuotojus žiauriai noriu pagirti – galėjo tiesiog užsukti vandenį ir išvažiuoti, o tu gyvenk kaip nori ir maudykis sporto klube. Jie kamavosi „belenkiek“ laiko, bet padarė,“ – rašoma vilnietės laiške bendrovei.

Dar trims šio skyriaus darbuotojams – darbininkams Stanislov Jasinskij ir Igor Pogorelov bei Informacijos valdymo skyriaus specialistui Sauliui Maldžiui už greitai ir profesionaliai nustatytą ir sutaisytą kanalizacijos gedimą dėkoja vilnietis Evaldas Rimšelis.

Gatvių remonto skyriaus darbininkams Andžej Maksimovič, Kazimir Sadkevič, Edgar Fedorovič ir darbininkams, judamųjų įrenginių operatoriams Dainiui Petroniui ir Evaldui Sližauskui padėką už Jono Basanavičiaus skulptūros pervežimą į progimnaziją atsiuntė Vilniaus Jono Basanavičiaus progimnazijos bendruomenė. „Darbai įvyko sklandžiai ir koordinuotai, nors buvo labai sudėtingi: skulptūra sveria tris tonas ir yra žmogaus ūgio, kurią dar reikėjo užkelti ant pjedestalo! Viso skulptūros aukštis pasiekė 2,25 m. Ačiū už atsakingumą, fizinę jėgą ir išmanumą,“ – rašoma padėkoje.

Vilniaus Trakų Vokės vaikų darželio bendruomenė dėkinga šio skyriaus darbininkams Alik Dovsevič ir Vincentui Pacipavičiui bei darbų vadovui Mindaugui Buikauskui už automobilių stovėjimo aikštelių įrengimo darbus. „Smagu kiekvieną rytą sutikti komandą darbuotojų, kurie taip atsakingai, kruopščiai, sąžiningai atlieka jiems patikėtus darbus. Padėka jiems ir jų vadovams.“