Atgal

Vilniaus „Grinda“ remontuoja ir Trakų gatves

2019 10 16

Laimėjusi Trakų rajono savivaldybės administracijos paskelbtą viešąjį konkursą, UAB „Grinda“ remontuoja 2 Trakams itin svarbius objektus – Karaimų gatvę ir Trakų meno mokyklos aikštelę.

Pastaraisiais metais išaugo UAB „Grinda“ konkurencingumas – įmonė dalyvauja viešųjų pirkimų konkursuose paslaugoms teikti ne tik Vilniaus mieste, bet ir kitose Lietuvos savivaldybėse.

„Tampame įdomūs ne tik Vilniaus mieste, bet ir už jo ribų dirbantiems viešiesiems ir verslo subjektams. Išaugęs įmonės veiklos efektyvumas rodo, kad turimos kompetencijos leidžia tapti reikšminga Lietuvos statybos sektoriaus dalimi“, – sako bendrovės „Grinda“ vadovas Kęstutis Vaicekiūtis.

Šiuo metu bendrovė Trakuose remontuoja beveik 600 m Karaimų gatvės atkarpą nuo XIX a. buvusio Rusijos imperijos pašto iki Liubarto tilto. Keičiami kelio bortai, klojama nauja asfalto danga; dviratininkų, tėvelių su vežimėliais ir žmonių su judėjimo negalia patogumui įrenginėjami pandusai, atnaujinamos pėsčiųjų perėjos. Lietaus vandens surinkimo šulinių remonto darbus atlieka UAB „Trakų vandenys“. Visus darbus planuojama užbaigti dar šią savaitę.

„Vilniaus miesto ir Trakų rajono savivaldybės nuolat bendradarbiauja – dalijasi gerąja patirtimi, kartu ieško opiausių problemų sprendimų būdų. Džiaugiamės gavę pasiūlymą darbus atlikti už gerą kainos ir kokybės santykį ir tikimės, jog bendradarbiavimo rezultatai bus naudingi visai Trakų bendruomenei ir Trakus lankantiems turistams“,– sako Trakų rajono savivaldybės administracijos direktorius Darius Kvedaravičius.

Apie UAB „Grinda”

Bendrovė „Grinda“ Vilniaus mieste remontuoja ir valo gatvių dangas, prižiūri lietaus nuotekų tinklus, šalina avarines situacijas, teikia specializuotas sanitarines paslaugas, rūpinasi paplūdimiais ir beglobiais gyvūnais. Įmonėje dirba beveik 500 žmonių. Visos UAB „Grinda“ akcijos priklauso Vilniaus miesto savivaldybei. Pagal pardavimo pajamas 2018 m. (daugiau kaip 21 mln. eurų) bendrovė patenka tarp 500 didžiausių Lietuvos įmonių. Pagal „Verslo žinių“ sukurtą reitingavimo modelį UAB „Grinda“ patenka tarp 10 stipriausių Lietuvos statybos įmonių.