Atgal

Sostinės gyventojams – 150 smėlio ir druskos konteinerių

2019 10 31

UAB „Grinda“ Vilniaus mieste prie statesnių įkalnių pradėjo statyti druskos ir smėlio mišinio konteinerius, viso jų bus 150. Smėlio ir druskos mišiniu sostinės gyventojai gali naudotis nemokamai.

Pernykštė patirtis rodo, kad vilniečiams druskos ir smėlio mišinių konteineriai yra labai reikalingi. Pernai jų pastatėme 60 ir kiekvieną (pagal gyventojų pageidavimus) pildėme kelis kartus per sezoną. Tąkart sulaukėme daug teigiamų atsiliepimų ir pasiūlymų, kuriose miesto vietose galėtume pastatyti dar konteinerių – vilniečių patogumui šiemet konteinerius statysime ir prie intensyvaus eismo gatvių.

Smėlio ir druskos mišinio konteinerių statymo vietos buvo atrinktos pagal Vilniaus miesto savivaldybės Miesto ūkio ir transporto departamento specialistų gaunamus gyventojų pageidavimus. Gatvių sąrašą, kuriose bus statomi konteineriai rasite ČIA (nuolat atnaujinamas). 

Ant kiekvieno konteinerio rasite nurodytą trumpąjį telefono numerį 1355 individualų jo numerį – prašome skambinti, nurodydami, kurį konteinerį reikės papildyti.