Atgal

„Grinda“ – tarp 10 daugiausia mokesčių į VMI sąskaitas pervedusių įmonių

2019 11 05

Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) paskelbtame statybos įmonių, kurios per šių metų 9 mėnesius į valstybės sąskaitas pervedė daugiausia mokesčių ir įmokų, sąraše UAB „Grinda“ – 10 vietoje. 
 
„Šiemet patekome ir į „Verslo žinių“ ekspertų sudarytą stipriausių šalies statybos įmonių, ir į Valstybinės mokesčių inspekcijos paskelbtą daugiausia mokesčių sumokėjusių bendrovių sąrašus. Teigiamas žiniasklaidos ir valstybinių institucijų dėmesys nenukrito iš dangaus: keliame aukštus finansinio skaidrumo standartus ir griežtai jų laikomės. Mokesčių ir įmokų į biudžetą dydis atspindi bendrovės veiklos apimtis, kurios nuosekliai auga netgi įvertinant sumažintus teikiamų paslaugų įkainius. Šis dydis aiškiai parodo, kad bendrovė dirba skaidriai ir atsakingai“, – sako UAB „Grinda“ direktorius Kęstutis Vaicekiūtis.
 
Daugiausia mokesčių ir kitokių įmokų sumokėjusios statybų ir NT įmonių trejetukas rikiuojasi taip – AB „Panevėžio keliai“ (3,39 mln. Eur), „Van Oord Dredging and Marine Contractors B.V.“ (3,44 mln. Eur), UAB „Vytrita“ (3,39 mln. Eur).
 
Ekonomistai suskaičiavo, kad per 3 šių metų ketvirčius 50 statybos bendrovių į VMI sąskaitas pervedė 77,25 mln. Eur, kai pernai per tą patį laikotarpį – 67,27 mln. Eur.
 
Daugiau apie tai skaitykite: https://bit.ly/2pHxmuu