Atgal

Mero padėkos – dešimčiai „Grindos“ darbuotojų

2019 11 29

Vilniaus meras Remigijus Šimašius vilniečių vardu padėkojo dešimčiai „Grindos“ darbuotojų, kasdien dirbančių miestui ir jo gyventojams. Jiems buvo įteiktos padėkos ir atminimo dovanos.
 
Anot mero, vilniečiai yra labai pastabūs ir, jei tik yra už ką, nepraleidžia progos pasakyti gerą žodį. „Sulig kiekvienais metais teigiamų atsiliepimų apie „Grindos“ atliekamus darbus vis daugėja. Įdomu, žmonės pasidarė geresni, ar mes pradėjome geriau dirbti?“, – prieš įteikdamas padėkos raštus juokavo R. Šimašius.
 
„Grinda“ darbuotojui Mečislav Urbanovič įteikta padėka už kruopštų Rasų kapinių vartų restauravimą.
 
Vieša gyventojų padėka už Ivaniškių Sodų g. remontą buvo pagerbtas Dainius Baranauskas. „Soduose buvo asfaltuojama pagrindinė gatvė. Vyrai dirbo be jokių priekaištų – labai tvarkingai ir atsakingai. Buvo gražu stebėti. Darbų vadovas labai šaunus vyriškis, ypač maloniai bendraujantis“, laiške bendrovei rašė Ivaniškių Sodų bendrija.
 
Gyventojai taip pat įvertino Anatolij Ostrovskij ir Andžej Sakson darbą. Šiems darbuotojams meras įteikė padėką už sunkų, bet labai reikalingą darbą vaduojant miesto viešąsias erdves nuo parazitų.
 
Rimantui Grikiniui Vilniaus miesto gyventojai dėkojo už Lukiškių aikštės suoliukų restauravimą.
 
Už darbus organizuojant 1863-1864 m. sukilėlių palaikų perlaidojimą padėkas gavo Rafal Račko, Aleksand Žuromskij, Robert Gil, Leonidas Tumaševičius.
 
Komercijos ir klientų aptarnavimo tarnybos Informacijos valdymo skyriaus vadovui Vidmantui Suveizdziui meras dėkojo už pastangas ruošiant miesto viešąsias erdves visiems renginiams – bėgimams, Popiežiaus vizitui, kasmetiniam kalėdinių eglučių įžiebimui.

„Stebuklų nebūna. Tam, kad Vilnius augtų, gražėtų ir klestėtų, reikia darbščių rankų. Džiaugiuosi, kad mūsų kolektyve yra tokių energingų, kūrybingų, savo darbui atsidavusių žmonių“, – sako UAB „Grinda“ direktorius Kęstutis Vaicekiūtis.