Atgal

Viešoji diskusija dėl T. Narbuto g. nuotekynės rekonstrukcijos

2017 12 15

Gruodžio 15 dieną bendrovė „Grinda“ surengė viešą diskusiją dėl projekto „T. Narbuto - Saltoniškių gatvių lietaus nuotekynės rekonstravimas su valyklos ir taršos monitoringo mazgo įrengimu“. Susitikime dalyvavę ekspertai, projekto vykdymą prižiūrinčios institucijos ir galimi jo vykdytojai aptarė supaprastinto pirkimo galimybes bei būdus, kaip šį projektą būtų galima įgyvendinti kuo greičiau.

Susitikime buvo pristatyta T. Narbuto – Saltoniškių gatvių paviršinių nuotekų tinklo pajėgumai, problematika, techninė būklė ir planuojami sprendimai.

„Tai pirmas tokio pobūdžio susitikimas su rinkos dalyviais, viešųjų pirkimų, aplinkosaugos ir projektų valdymo ekspertais, mokslininkais, dirbančiais miesto planavimo ir vandentvarkos srityje,“ – sako Kęstutis Vaicekiūtis, UAB „Grinda“ direktorius.

Šia diskusija siekiama, kad su projektu susiję viešieji pirkimai būtų skaidrūs, nedviprasmiški ir prieinami visoms suinteresuotoms šalims.

 „Tikimasi, kad šis susitikimas įneš daugiau skaidrumo planuojant ir realizuojant visam miestui svarbius vandentvarkos projektus“, - pabrėžė K. Vaicekiūtis

Skaičiuojama, kad įgyvendinus šį projektą, tiesioginę jo naudą pajus daugiau kaip 150 tūkstančių sostinės gyventojų.

 

Diskusijos metu pateiktą medžiagą galite rasti čia.