Atgal

Įsibėgėja Fermentų gatvės Paneriuose remontas

2018 07 26

Sostinėje pradėta tvarkyti viena svarbiausių Panerių rajone – Fermentų – gatvė. Per mėnesį beveik kilometro ilgio gatvės atkarpoje, nuo V. A. Graičiūno iki žiedo, vedančio į Kirtimų gatvę, bus paklota nauja asfalto danga, pakeisti kelio bortai, sutvarkyta lietaus surinkimo sistema ir atnaujintas ženklinimas. Fermentų gatvės remontui sostinė skyrė apie 120 tūkst. eurų.
 
„Pernai Panerių rajone buvo sutvarkytos net 8 gatvės, šiemet darbus tęsiame ir toliau. Skaičiuojame, kad per metus šiame rajone nauja asfalto danga bus paklota apie 10 km gatvių. Dabar yra tvarkoma sunkiasvorio transporto stipriai paveikta Fermentų gatvė, kurioje susiformavusios provėžos ir atsiradę pažaidų“, – teigia įmonės „Grinda“ vadovas Kęstutis Vaicekiūtis.
Sutvarkius Fermentų gatvę, didžiausią naudą ir patogumą iškart pajus apie 12 tūkstančių vilniečių, kasdien važiuojančių į miesto centrą, Trakų ar Vilniaus Tarptautinio oro uosto kryptimi.  
 
Kad eismo dalyviai pajustų kuo mažiau nepatogumų, vienoje pagrindinių Panerių seniūnijos gatvių, remonto darbai bus vykdomi atkarpomis.
 
Šiuo metu bendrovė "Grinda" Vilniuje tvarko Uosių, Švitrigailos, Totorių, B. K. Balučio, Žarijų, Baltosios Vokės ir kitas sostinės gatves.