Atgal

Mero padėka bendrovės darbuotojams

2018 09 21

Bendrovę neretai pasiekia vilniečių atsiliepimai apie gerai atliktus darbus, o štai įmonės darbuotojai Jurij Iliadi ir Stanislav Chščanovič padėkos žodžius išgirdo iš Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus.
 
„Vilniaus miesto savivaldybės vardu reiškiu Jums nuoširdžią padėką už iniciatyvas, pastangas ir darbus, skirtus Vilniaus miestui. Jūs miesto labui ir gerovei darėte daugiau, nei reikalauja einamos pareigos, ir už tai pelnytai sulaukėte vilniečių pagarbos ir dėkingumo. Prisidėdamas prie visų gražių žodžių, kuriuos Jums skyrė sostinės gyventojai, ir gerbdamas vilniečių bendruomenės nuomonę dėkoju Jums!“ – įteikdamas padėkas sakė R. Šimašius.

J. Iliadi ir S. Chščanovič yra Statinių techninės priežiūros ir administravimo paslaugų skyriaus darbuotojai, kurių darbą vieša padėka įvertino vilniečiai.
 
„Norėčiau padėkoti UAB „Grinda" 1 pamainos ekipažui už 2018-07-16 profesionaliai atliktą paslaugą A. Goštauto g. 4, Vilniuje ir patalpose šlampančios sienos priežasties nustatymą. Džiaugiamės, kad 2015 m. neapsirikome pasirašydami su UAB „Grinda“ paslaugų sutartį. Visi Jūsų atvykstantys ekipažai gerai dirba!!!“ – laiške bendrovei ir Vilniaus miesto savivaldybės administracijai rašė daugiabučių namų savininkų bendrijos A. Goštauto g. 4 pirmininkė Irina Venskienė.
 
UAB „Grinda“ direktorius Kęstutis Vaicekiūtis, prisidėdamas prie sveikinimų, sakė: „Šie ilgamečiai darbuotojai asmeniniu pavyzdžiu kasdien įrodo, kad pagarba profesijai ir klientui yra tos vertybės, kurios prisideda prie asmeninės ir profesinės sėkmės. Šis garbingas apdovanojimas kartu yra ir visų bendrovės darbuotojų pastangų ir atsakingai atliekamo darbo įvertinimas. Ačiū Jums!”
 
J. Iliadi paslaugas vilniečiams teikia nuo 2008 m., visada atsakingai vykdo jam pavestas užduotis, plečia profesines kompetencijas ir šalia pagrindinės, elektriko specializacijos, atlieka ir kitus buitinių avarijų likvidavimo darbus.
 
S. Chščanovič buitinių avarijų likvidavimo paslaugas teikia nuo 1994 m. Jis išsiskiria pozityvia energija ir iniciatyva, yra visada geranoriškai pasirengęs padėti bendradarbiams ir klientams.