Atgal

Vilnius pasitinka vėliavomis

2019 01 25

Sausio 25-ąją Vilnius švenčia 696-ąjį gimtadienį. UAB „Grinda“ kartu su visais vilniečiais prisideda prie to, kad šalies sostinė būtų dar gražesnė, jaukesnė, patogesnė gyventi ir svetingesnė. Nuo šiol prie miesto riboženklių-užrašų „Vilnius“ visus pasitiks ne tik miesto pavadinimas ir baltas angeliukas, bet ir Lietuvos istorinės vėliavos.
„Vilnius visada buvo atviras ir svetingas miestas, kur laukiamas kiekvienas, norintis kurtis ir kurti, statyti ir puoselėti. Tą primena prie svarbiausių į sostinę vedančių kelių plevėsuojančios Lietuvos istorinės vėliavos. Didžiuojamės, kad kiekvieną dieną prisidedame prie mūsų miesto gerovės, kad jame būtų patogu ir gera visiems“, – sako bendrovės direktorius K. Vaicekiūtis.
Vilniaus gimtadienio proga „Grinda“ įrengė stiebus šioms vėliavoms šešiose vietose prie miesto riboženklių:
• Ties magistraliniu keliu A16 (Vilnius-Prienai-Marijampolė);
• Ties magistraliniu keliu A14 (Vilnius-Utena, ties Markiškių g. 26):
• Ties krašto keliu 102 (Vilnius-Švenčionys-Zarasai)
• Ties krašto keliu 103 Vilnius-Polockas (ties Vilniaus miesto administracine riba)
• Pilaitėje, ties Čekoniškių g. sankryža su Gavaičių ir Papiškių gatvėmis (ties Vilniaus miesto administracine riba).

Apie UAB „Grinda“

Bendrovė „Grinda“ Vilniaus mieste remontuoja ir valo gatvių dangas, prižiūri lietaus nuotekų tinklus, šalina avarines situacijas ir teikia specializuotas sanitarines paslaugas, rūpinasi paplūdimiais ir beglobiais gyvūnais. Visos UAB „Grinda“ akcijos priklauso Vilniaus miesto savivaldybei. Įmonėje dirba beveik 500 žmonių, ji patenka į daugiausia mokesčių sumokančių Lietuvos įmonių sąrašą.