Atgal

„Grinda” – pažangiausių Lietuvos statybos įmonių dešimtuke

2019 06 27

Lietuvos statybininkų asociacija, diegianti statybos sektoriaus darbuotojų kvalifikacijos registro sistemą STATREG, paskelbė, kad UAB „Grinda“ tarp didžiausią darbuotojų kvalifikaciją ir kompetencijas turinčių Lietuvos statybos įmonių užima 8 vietą.

„Kiekviena į ateitį žvelgianti įmonė siekia dirbti kokybiškiau ir greičiau, todėl nuolat ieško galimybių diegti inovatyvius sprendimus ir ugdyti savo darbuotojų kompetencijas. STATREG iniciatyva, vienijanti statybų, profesinio mokymo, kompetencijų ugdymo įmones, yra puiki priemonė, padedanti nustatyti, kokių kompetencijų įmonei trūksta ir surasti tinkamus mokymus. Visa tai didina įmonės konkurencingumą ilguoju laikotarpiu“, - teikia UAB „Grinda“ vadovas Kęstutis Vaicekiūtis.

Nuo šiol portale rekvizitai.lt galima ne tik rasti informaciją apie statybos sektoriaus įmonių apyvartą, vidutinį atlyginimą ar darbuotojų skaičių, bet informacijos skiltyje „Pranešimai“ matyti, ar įmonė naudojasi STATREG sistema ir sužinoti, ar įmonėje dirba darbuotojai su Lietuvos statybininkų asociacijos įvertintomis kompetencijomis ir Statybininko kortelėmis.