Atgal

„Grinda“ plečia darbų geografiją: rekonstruos ir Molėtų gatves

2020 06 05

UAB „Grinda“ laimėjo Molėtų rajono savivaldybės administracijos paskelbtą viešąjį gatvių remonto konkursą ir jau pradeda planuoti darbus Molėtų miesto gatvėse.
 
„Įmonė, skirdama nuolatinį dėmesį į darbuotojų kvalifikacijos kėlimą, našią techniką ir darbo vadybą, gerokai padidino veiklos efektyvumą. Tai leido sumažinti paslaugų kainas ir padidinti konkurencingumą. „Grinda” sėkmingai dalyvauja viešųjų pirkimų konkursuose ne tik Vilniaus mieste, bet ir kitose Lietuvos savivaldybėse. Tai visokeriopai atitinka akcininko, Vilniaus miesto savivaldybės, lūkesčius – leidžia įsigyti kokybiškas paslaugas už mažesnę kainą, mažina įmonės priklausomybę nuo vieno užsakovo, plečia įmonės konkurencines galimybes ilguoju laikotarpiu“,  – akcentuoja Vygintas Bubnys, UAB „Grinda“ valdybos pirmininkas.
 
„Ekspertų vertinimu, esame viena iš didžiausių ir našiausiai dirbančių Lietuvos statybos įmonių, galinčių įgyvendinti net ir ypač didelės apimties ir sudėtingumo projektus, todėl neabejojame, kad esame pajėgūs konkuruoti nacionaliniu mastu“, – sako UAB „Grinda“ direktorius Kęstutis Vaicekiūtis.
 
„Visoje Lietuvoje „Grinda“ žinoma kaip įmonė, galinti spręsti kompleksiškus susisiekimo infrastruktūros objektų projektus. Pasitikime čia dirbančių specialistų kompetencijomis,  džiaugiamės konkurse pateiktu konkurencingu pasiūlymu ir tikimės, kad molėtiškiai įvertins bendradarbiavimo rezultatus“, – sako Molėtų rajono savivaldybės administracijos direktorius Sigitas Žvinys.
 
Molėtuose „Grinda“ atliks Daubos ir Melioratorių gatvės dalies rekonstrukciją: numatyta rekonstruoti apie 0,658 km ilgio gatvės važiuojamosios dalies, įrengti 235 m lietaus nuotekų bei 1086 m elektros apšvietimo tinklus.
 
Vėliau įmonė imsis Kiemo gatvės kapitalinio remonto: bus suremontuota 0,217 km ilgio gatvės atkarpa, įrengiant 153 m lietaus nuotekų ir 210 m ilgio elektros (apšvietimo) tinklus. Čia taip pat bus atnaujinti šaligatviai, paklota nauja gatvės danga.
 
„Grinda” ne pirmą kartą laimi viešųjų pirkimų konkursus paslaugoms teikti ne Vilniaus mieste – pernai Trakuose atliko Karaimų gatvės ir Trakų meno mokyklos aikštelės remonto darbus, netrukus pradės gatvių remontą Elektrėnų rajono savivaldybėje (Vievio mieste).
 
Apie UAB „Grinda“

Įmonė „Grinda“ Vilniaus mieste remontuoja ir valo gatvių dangas, prižiūri lietaus nuotekų tinklus, šalina avarines situacijas ir teikia specializuotas sanitarines paslaugas, rūpinasi paplūdimiais ir beglobiais gyvūnais. Visos UAB „Grinda“ akcijos priklauso Vilniaus miesto savivaldybei. Įmonėje dirba beveik 500 žmonių, ji patenka į daugiausia mokesčių sumokančių Lietuvos įmonių sąrašą. Audituotais duomenimis, įmonės apyvarta 2019 m. siekė beveik 22 mln. eurų.