Atgal

Mero padėkos – gyvybes gelbėjusiems „Grindos“ darbuotojams

2020 07 14

Vilniaus meras Remigijus Šimašius vilniečių vardu padėkojo „Grindos“ darbuotojams, pandemijos akivaizdoje pirmiesiems stojusiems į kovą su koronavirusu. Jiems buvo įteiktos padėkos ir atminimo dovanos.

Didžiajai Lietuvos visuomenės daliai karantinas truko 3 mėnesius – o štai „Grinda“ planuoti atsaką į pandemiją pradėjo kur kas anksčiau, priminė Meras.

„Grinda“ atstovėjo gynybos linijas Vilniaus oro uoste, po to užtikrino mobiliųjų patikros punktų saugumą, ir dar „gesino“ infekcijos židinius tiek Vilniuje, tiek kitose savivaldybėse“, - sakė R. Šimašius.

Už veržlumą, pasiaukojimą, idėjas ir sprendimus, kurie pandemijos akivaizdoje, dažnai pralenkdami laiką, gelbėjo Vilnių ir išsaugojo gyvybes, apdovanoti bendrovės darbuotojai Edgaras Sosnovskis, Dariuš Gintovt, Andrej Čaplia, Jaroslav Čaplia, Pavel Videiko, Gintautas Kreč, Julius Zibliavskis, Andrej Komar, Vytenis Šukevičius, Vitalij Kastunovič, Adomas Šarka, Algis Bosakas, Juozas Sinkevičius, Dainius Nemanis, Gediminas Vaškevičius, Vilius Aleksandravičius, Linas Petruškevičius, Laima Dereškevičienė.

Nepaminėti - tačiau neužmiršti! - dar ne vienas šimtas darbuotojų, kurie netausodami jėgų bei rizikuodami savo ir savo šeimų sveikata ir gerove dezinfekavo viešojo transporto priemones (23 tūkst. autobusų ir troleibusų kiekvieną karantino savaitę!), stoteles, požemines perėjas, infekuotųjų asmenų karantinavimo patalpas, infekuotųjų asmenų pervežimui naudotus mikroautobus... Nuoširdi padėka jiems!'



Padėka gyvybes gelbėjusiems "Grindos" darbuotojams