Atgal

„Grindos“ darbuotojams Mero padėkos ir sveikinimai

2020 09 05

Vilniaus meras Remigijus Šimašius trims UAB „Grinda“ darbuotojams įteikė padėkos raštus ir padėkojo už kasdienį rūpestį miestu, kūrybiškas idėjas ir jų įgyvendinimą.
 
„Grindos“ Miesto tvarkymo departamento vadovui Egidijui Jokubauskui buvo įteikta padėka už Lukiškių pliažo idėjos įgyvendinimą. Didžiulio visuomenės ir žiniasklaidos dėmesio sulaukęs „Atviras paplūdimys“ pačiame miesto centre, Lukiškių aikštėje, buvo įrengtas per naktį – 1660 kv. m ploto paplūdimiui supilti panaudota 300 kub. m smėlio. Laikinojo paplūdimio projektas pareikalavo  ne tik techninio išmanymo ir specifinių žinių, bet ir kūrybinio mąstymo.
 
Gintarui Štaupui įteikta padėka už Lukiškių pliažo elementų kūrybą ir gamybą. UAB „Grinda“ Ūkio ir energetikos skyriaus vadovas G. Štaupas užtikrino, kad „Atviras paplūdimys“ turėtų visus tikram paplūdimiui būdingus atributus – gultus,  skėčius, paplūdimio tinklinio aikštelę, persirengimo būdelę.
 
Rolandui Kiliui, Žaliųjų ežerų paplūdimio gelbėtojui-narui, įteikta padėka už nepriekaištingai prižiūrimą aplinką, gelbstimas gyvybes ir pagalbą paplūdimio lankytojams. „Grindoje“ gelbėtoju dirbantis R. Kilius ilgus metus rūpinasi, kad gyventojų poilsis Vilniaus viešuosiuose paplūdimiuose nesibaigtų tragiškai – jis ne tik gelbėja skęstančius, bet ir aktyviai vykdo saugaus elgesio vandenyje ir prie vandens prevenciją.
 
„Darbuotojai, kuriems šiandien Meras įteikė padėkas, yra išskirtiniai – jie dirba vedini idėjos, neapsiriboja tik standartiniais problemų sprendimo būdais, geba vertinti visumą bei perspektyvą. Žinau, kad šiems darbuotojams galiu patikėti net pačius sudėtingiausius projektus, nes jie visada randa išeitį net kebliausiose situacijose. O svarbiausia, kad siekdami geriausio rezultato, jie motyvuoja to paties siekti ir kolegas“, – sako UAB „Grinda“ direktorius Kęstutis Vaicekiūtis.