Atgal

UAB „Grinda“ – tarp 7 procentų patikimiausių Lietuvos įmonių

2021 04 15

Verslo portalo „rekvizitai.lt“ duomenimis, Vilniaus „Grinda“ 2020-aisiais metais pateko tarp 7 proc. patikimiausių ir pelningai dirbančių Lietuvos TOP įmonių.
 
„TOP įmonės 2020“ – „rekvizitai.lt“ analitikų aiškinimu, yra pelningos verslo įmonės, kuriančios ilgalaikę vertę ir klojančios tvirtą ekonomikos pamatą Lietuvos valstybei. Į geriausiųjų sąrašą patenka tik įmonės, atitinkačios nustatytus griežtus kriterijus, todėl verslo portale „rekvizitai.lt“  jos  pristatomos kaip perspektyvios ir ekonomiškai stabilios įmonės, su kuriomis galima tikėtis sėkmingo ir tvaraus bendradarbiavimo.
 
Į „TOP įmonės“ sąrašą patenka tik Lietuvos įmonės, teikiančios finansines ataskaitas, kurių apyvarta (pajamos) per paskutinius du metus augo, buvo stabilios ar pastebimai nemažėjo, darbuotojų skaičiaus vidurkis buvo stabilus arba augo, įmonės nebuvo įtrauktos į įvairių skolininkų ir įsipareigojimų vykdymo registrų sąrašus, paskutinius metus neturėjo reikšmingų ar ilgalaikių skolų Sodrai.
 
Taip pat vertinamas ir vidutinis atlyginimas mokamas darbuotojams, kuris „Grindoje“ (įskaičiuojant mokesčius) 2020 m. siekė 1757 Eur/mėn. ir yra 13,25 proc. didesnis nei oficialus bendras šalies vidurkis, kuris šiuo metu siekia 1 524,2 Eur/mėn. 
 
„Pastaruosius metus plečiame darbų geografiją, siūlome platų paslaugų spektrą.   Per 2020 metus „Grindos“ pardavimų apimtys pasiekė 25 mln. eurų (2019 m. – 21,5 mln. eurų), uždirbome 1,2 mln. eurų pelno. Dalį pelno dividendų pavidalu išmokėsime akcininkei Vilniaus miesto savivaldybei ir taip prisidėsime prie bendro miesto biudžeto – mokyklų, ligoninių, darželių finansavimo. Tai, kad esame viena iš Lietuvos „TOP įmonių 2020“ parodo, jog vykdydami savo veiklą primame teisingus sprendimus“, – sako UAB „Grinda“ direktorius Kęstutis Vaicekiūtis.