Atgal

Tarp labiausiai gyvūnų gerovės srityje nusipelniusių žmonių – VGGN vadovė Agnė Žėbienė

2021 10 05

Spalio 4-ąją, minint Pasaulinę gyvūnijos dieną, pievoje prie Baltojo tilto, sostinės gyventojai buvo kviečiami į renginį „Auginu atsakingai“.
 
Susirinkusiųjų prie Baltojo tilto laukė edukaciniai užsiėmimai, veterinarijos gydytojų ir specialistų konsultacijos visais rūpimais gyvūnų sveikatos ir priežiūros klausimais, dresuotų šunų pasirodymai. Renginio metu veterinarijos gydytojai nemokamai skiepijo ir ženklino naminius gyvūnus – šunis, kates, šeškus.
 
Tęsiant tradiciją,  Pasaulinės gyvūnijos dienos proga,  Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) apdovanojo labiausiai gyvūnų gerovės srityje nusipelniusius asmenis iš visos Lietuvos.
 
UAB „Grinda“ administruojamų Vilniaus gyvūnų globos namų vadovė, veterinarijos gydytoja Agnė Žėbienė į sceną buvo pakviesta atsiimti padėkos už neabejingumą pamestiems, sužeistiems, neprižiūrimiems, kenčiantiems gyvūnams, už nuolatinį rūpestį beglobiais, neatidėliotinos pagalbos jiems suteikimą bei glaudų bendradarbiavimą su Valstybine maisto ir veterinarijos tarnyba gelbstint gyvūnus.
 
Sveikiname!
 
 
 
 
Renginį „Auginu atsakingai“ kasmet organizuoja Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba kartu su Lietuvos veterinarijos gydytojų ir Lietuvos smulkiųjų gyvūnų veterinarijos gydytojų asociacijomis bei Vilniaus miesto savivaldybe.