Atgal

„Grinda" – tarp stambiausių Lietuvos statybos įmonių

2021 11 05

Per šių metų tris ketvirčius 50 statybos įmonių į Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) sąskaitas pervedė daugiau nei 118,86 mln. Eur įvairių mokesčių. Palyginti su 2020 m. atitinkamu laikotarpiu, ši suma augo 29%.
 
„Grinda” daugiausia mokesčių sumokančių statybos įmonių sąraše užima 11-ąją vietą, į VMI sąskaitas per sausio-rugsėjo mėn. pervedusi 3,382 mln. Eur įmokų (per tą patį laikotarpį 2020 m. – 2,646 mln. Eur.).
 
„Stabilus mokesčių ir įmokų į biudžetą dydis atspindi bendrovės veiklos apimtis ir parodo, kad bendrovė dirba skaidriai ir atsakingai. „Grinda“ sugeba dirbti konkurencingomis sąlygomis ir išlieka nuoseklaus planavimo ir gero projektų valdymo pavyzdžiu“, – pabrėžia laikinai UAB „Grinda“ direktoriaus pareigas einantis Dalius Kuliešius.
 
 
Pateiktuose duomenyse susumuoti visi sumokėti mokesčiai ir įmokos, įskaitant netiesioginius mokesčius (PVM, akcizai) bei gyventojų pajamų mokestį nuo išmokų, priskiriamų gyventojo A klasės pajamoms, kurį privalo apskaičiuoti, išskaičiuoti ir sumokėti į biudžetą tas pajamas išmokantys asmenys.