Atgal

Keičiasi Vilniaus gyvūnų globos namų paslaugų teikimo adresas

2023 02 09

Planuodama Vilniaus gyvūnų globos namų rekonstrukciją, „Grinda" turi pasirūpinti ne tik statybų klausimais, bet ir tuo, kur globotiniai gyvens, kol prieglauda bus remontuojama. Būtina ne tik tinkamai pasirūpinti augintiniais, bet ir užtikrinti, kad kitos veiklos bus vykdomos sklandžiai – būtų laiku reaguojama į iškvietimus dėl beglobių gyvūnų viešosiose Vilniaus miesto erdvėse, kad atvažiavusieji naujokai sulauktų būtinosios veterinarinės apžiūros ir – jei reikia – pagalbos.

Būtent todėl laikinai (47 savaites, iki lapkričio vidurio), kol bus įgyvendintas rekonstrukcijos projektas, VGGN globotiniai perkeliami į kitas patalpas Eduardo Andrė g. 35 (Trakų Vokėje). Laikinosiose patalpose yra galimybė įrengti papildomų narvų (L. Giros g. komplekse buvo 45 šunų voljerai, Trakų Vokėje – 50 voljerų). Atskirtos ir įrengtos karantinavimo patalpas, jau jau pervežta operacinė ir medicininė įranga.

Naująsias patalpas įvertinę Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos, koordinuojančios visų Lietuvoje veikiančių gyvūnų globos įstaigų veiklą, inspektoriai patvirtino, kad laikinieji namai atitinka visus taikomus reikalavimus gyvūnų globos namams.

Dėl laikinai pasikeitusios paslaugų teikimo vietos šiokių tokių nepatogumų gali patirti gyvūnų globos partneriai –  specialiosios tarnybos, bendradarbiaujančios viešosios gyvūnų globos įmonės, prie senosios vietos įpratę senjorai. Vis dėlto „Grinda" dės visa pastangas, kad pereinamuoju laikotarpiu visa VGGN veikla ir toliau vyktų sklandžiai.

Nuo šiol VGGN galite rasti E. Andrė g. 35 (Trakų Vokė). Vykdami viešuoju transportu, rinkitės 51 maršruto autobusą iki E. Andrė sustojimo

Darbo laikas – kasdien. Apsilankyti kviečiame:

  • I-V 7:00 – 19:00
  • VI-VII (ir švenčių dienomis) 9:00 – 16:00

Telefonas pasiteiravimui ar informacijai: 8 652 57707