Atgal

SAVAITĖS DARBAI (vasario 13-19 dienomis)

2023 02 13

Šia savaitę laukia permainingi orai, su tuo susiję ir pagrindiniai planuojami savaitės darbai.
 
ŽIEMOS DARBAI:
  • Žiema dar toli gražu nesibaigia. gatvių priežiūros technika tikrai turės darbo net ir tomis dienomis (naktimis), kai sniego nebus. Visada stebime orų permainas, esame pasiruošę žiemos netikėtumams, reguliariai atliekame prevencinius barstymus.
 
GATVIŲ REMONTO DARBAI:
  • Žiemiškai permaingi orai nėra palankūs asfalto dangoms, todėl daug dėmesio skiriame po kiekvieno užšalimo-atšilimo ciklo atsiveriančias duobes, pirmiausia šalindami gilesnes, didesnes ar eismo saugumui pavojų keliančias. Prižiūrime Centrinę (Senamiestis, Naujamiestis, Šnipiškės, Žvėrynas) ir Šiaurinę (Verkiai, Žirmūnai, Antakalnis) miesto dalis; didžiausią dėmesį skirsime būtent šiems rajonams, tačiau jei avarinių duobių užfiksuotumėte kitose sostinės dalyse – informuokite tel. 1355 ar el. paštu [email protected].
  • Nuleidžiame šaligatvių bortus, kad vilniečių pasivaikščiojimai sostinės centre būtų malonesni ir patogesni – šią savaitę darbuosimės Maironio, Vilniaus, Liejyklos, Dominikonų gatvėse.
  • Nuo Vingio parko palei upę tiesiame naują žygeiviams pritaikytą taką. 
PAVIRŠINIŲ NUOTEKŲ TVARKYMAS
  • Permaininga žiema negailestinga ne tik asfalto dangoms, bet ir kitiems gatvės elementams: dėl užšalimo-atšilimo ciklų kaitos ir intensyvaus apkrovimo asfaltas ištrupa ir ties komunikacijų šulinių dangčiais. Šią savaitę remontuosime lietaus nuotekų šulinių trapų remonto darbus: Upės / Kalvarijų, Pamėnkalnio g. / Pylimo sankryžose, ties P. Vileišio g. 17 namu.
KITI DARBAI MIESTE:
  • Ruošiame Vilnių Lietuvos Valstybės atkūrimo dienos renginiams. Norime įsitikinti, kad sostinės viešosiose erdvėse plėvesuotų šventiškos vėliavos (nublukusias ar vėjų suplėšytas pakeisime naujomis).
  • Dirbame ir mažiau matomus, bet ne mažiau miestui svarbius darbus: montuojame suolelius - demontuojame tvoras, remontuojame gatvių mažosios architektūros elementus.