Atgal

SAVAITĖS DARBAI (birželio 5 – 11 dienomis)

2023 06 05


Laukia karšta savaitė - tiek orų, tiek darbų prasme:
Prasidėjo maudymosi sezonas. Visuose 13 viešųjų Vilniaus paplūdimių vasarotojų saugumu rūpinasi gelbėtojai, tačiau vilniečiai neretai laiką leidžia ir “laukiniuose” sostinės paplūdimiuose.

Šią savaitę - tiek dienomis, tiek naktimis - tęsiame intensyvius gatvių remonto darbus, dėl kurių sumažėja eismo pralaidumas vienoje ar kitoje atkarpoje. Rekomenduojame patikrinti alternatyvius maršrutus navigacijos programėlėse - taip vairuotojai turi galimybę sutaupyti kelionės laiko, o mes galėsime greičiau (ir saugiau) atlikti remonto darbus.


GATVIŲ REMONTO DARBAI
Tęsiame darbus Pylimo gatvėje. Šią savaitę atliksime inžinerinių tinklų remonto darbus.
Naktimis klosime asfalto dangą A. Goštauto gatvėje. Šiąnakt viršutinį asfalto sluoksnį paklojome pirmoje iš keturių eismo juostų.
Pradėsime asfaltuoti Konstitucijos žiedą. Šioje intensyvaus eismo sankryžoje būkite itin atidūs: stebėkite ne tik kelio ženklus, bet ir realią eismo situaciją.
Pradedame Žalgirio gatvės remontą. Nuleidome komunikacijų šulinius, jau šiąnakt pradėsime viršutinio asfalto sluoksnio frezavimą.
Remontuojame šaligatvius Giedraičių g., Kęstučio g., Kalvarijų g., Gedimino pr., Goštauto g., Pylimo g., Žygimantų g.


PAVIRŠINIŲ NUOTEKŲ TVARKYMAS
Drauge su kelininkais dirbame Žalgirio ir Žygimantų gatvėse;
Atliekame planinius lietaus nuotekų surinkimo šulinių ir trapų priežiūros ir remonto darbus Ukmergės / T. Narbuto gatvėse.


KITI DARBAI MIESTE
Šią savaitę numatomi sausi ir karšti orai – naktimis drėkinime gatves.
Nuolat vykdome gatvių šlavimo darbus.
Greideriuojame gruntines Verkių seniūnijos gatves.
Tęsiame nukeltų metalinių garažų teritorijos tvarkymą Gandrų gatvėje.