Atgal

Pareigas palieka „Grindos“ vadovas Andrius Griškevičius

2023 09 22

Kelių ir gatvių, lietaus nuotekų tinklų priežiūros ir plėtros, viešųjų miesto teritorijų priežiūros paslaugas Vilniuje teikiančios įmonės „Grinda“ vadovas Andrius Griškevičius palieka pareigas bendru šalių sutarimu.

Andrius Griškevičius iš užimamų pareigų pasitrauks nuo rugsėjo 25 d. Nuo 2022 m. sausio mėn. vadovo pareigas užėmęs A. Griškevičius naujų profesinių iššūkių ieškos už organizacijos ribų.

„Esu dėkingas Vilniaus miesto savivaldybei už galimybę dirbti su tokiais svarbiais miestui projektais. Gera kasdien sostinėje matyti savo darbo rezultatus. Savo komandai esu dėkingas už pastangas, kad vilniečiams sostinėje gyventi būtų dar patogiau“, – sako A. Griškevičius.

„Dėkojame „Grindos“ komandai ir A. Griškevičiui už nuveiktus darbus sostinėje. Keičiantis vadovui, įmonės ambicijos nesikeis – „Grinda“ ir toliau bus atsakinga už reikšmingus projektus, jų priežiūrą ir pokyčius Vilniaus mieste“, – sako Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Adomas Bužinskas.

Apie UAB „Grinda“

„Grinda“ Vilniaus mieste remontuoja ir valo gatvių dangas, prižiūri lietaus nuotekų tinklus, šalina avarines situacijas ir teikia specializuotas sanitarines paslaugas, rūpinasi paplūdimiais ir beglobiais gyvūnais. Visos „Grindos“ akcijos priklauso Vilniaus miesto savivaldybei. Įmonėje dirba beveik 500 žmonių, ji patenka į daugiausia mokesčių sumokančių Lietuvos įmonių sąrašą. Įmonės apyvarta 2022  m. sudarė daugiau kaip 23 mln. Eur.